JE-VAN-HET IN RECLAME & INTERNET
Volg Studio NewMedia op facebook!


Meer omzet door een goede bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm, commercial, promofilm of beurspresentatie? Wel de sprankelende beelden maar ook de goede communicatie. Daarvoor heeft u specialisten nodig. Mensen die u leren kennen en begrijpen. Die willen weten waar u voor staat en waar u voor gaat en dat vertalen naar een professionele bedrijfsfilm die resultaat oplevert.
Alsof u midden in uw eigen productie staat! High Definition (HD) video en Blu Ray technologie geven u de hoogst haalbare kwaliteit bedrijfsfilm tegen concurrerende tarieven. Uiteraard is de montage van even zo hoge kwaliteit. Laat uw kijker niet alleen genieten, maar zorg gelijk dat uw boodschap in hoge kwaliteit overkomt en daarmee bij de kijker blijft ‘hangen’.

Kracht achter uw website
Een online video presentatie is een medium dat een sterke ervaring aan een website kan toevoegen. Het implementeren van video in een website geeft de bezoeker de gelegenheid om het bedrijf met beeld en geluid te bekijken en te beluisteren.

In plaats van tekst te lezen hoeft de bezoeker alleen maar op 'play' te drukken en krijgt hij direct een goed overzicht van wat uw bedrijf allemaal kan.

YouTube zal over niet al te lange tijd een van de belangrijkste zoekmachine op internet zijn. Veel consumenten en ondernemers zoeken product- en bedrijfsinformatie via dit kanaal. Verstandige ondernemers benutten deze kans op meer omzet met korte YouTube films over hun producten.

Studio NewMedia bied u een kant-en-klare oplossing voor YouTube, volledig in uw huisstijl.
Waarom uw bedrijfsvideo laten maken door Studio NewMedia?
  • Onze video's houden de aandacht vast.
    In tegenstelling tot tekst en afbeeldingen is video bewegend. Bezoekers zullen eerder naar uw verhaal luisteren als het visueel wordt gepresenteerd.
  • Via onze video's overtuigt u bezoekers.
    Om mensen te overtuigen via tekst is een heel sterke tekst nodig. Maar als u online video inzet, gebruikt u uw stem, lichaamstaal en enthousiasme. En u kunt uw bezoeker voorbeelden van uw werk laten zien om hem te overtuigen.
  • Wij geven uw bedrijf een gezicht.
    Het is vaak lastig om via een website een gevoel te krijgen bij het bedrijf achter de website. Door video in te zetten, krijg uw bezoeker een beeld van uw bedrijf. Het voordeel? Uw bezoeker weet wie u bent en onthoudt u.Sluiten
 

Eikenlaan 14
3203 BK  Spijkenisse
T.  0181 - 657 062
» Naar contact