Auto corona acryl spatscherm

We breiden het spectrum van mogelijkheden uit en bieden een alternatieve autohoes voor passagiersvervoer, gemaakt van duurzaam 3 mm dik acryl. Het bord is smaller naar boven toe en wordt naar beneden toe verbreed, met nadruk op de carrosseriesteunen, lichtgewicht en met dezelfde tijdsduur, is een geweldige manier om het contact tussen de voorstoelen en de achterbank van de auto te beperken. De dekking vermindert het contact tussen de voor- en achterkant van de auto. De hoogte van de afdekplaat is ruimte voor de terminal of de omslag. De afdekking kan besmet zijn met niet-corrosieve reinigingsmiddelen die het schoon houden. Een paar gaten in de hoogte van de hoofdsteun helpen de hoogte van de hoes aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. WAARSCHUWING! In verband met een gebrek aan duidelijk aangegeven regelgeving die ervoor zorgt dat er verschillen zijn in de interpretatie, zouden we willen dat de afdekking die door de gebruiker is gemaakt, op eigen risico door de gebruiker wordt geïnstalleerd.

Auto Corona Acryl spatscherm voorbeeldAuto Corona Acryl spatscherm voorbeeld1Auto Corona Acryl spatscherm detailAuto Corona Acryl spatscherm detail1Auto Corona Acryl spatscherm afmetingen

Ieder project is voor ons maatwerk. Dit leveren we altijd tegen de scherpste tarieven.
U kunt bij ons rekenen op aandacht, kwaliteit, afwerking en professionele montage. Bij ons is uw vertrouwen in goede handen.