Ruimtelijke corona spatscherm

Winkels, apotheken, benzinestations, kleine productiefaciliteiten, grote fabrieken, restaurants of wachtkamers zijn plaatsen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Omdat het niet mogelijk is om het contact overal te verbeteren, bieden we een nieuw product dat kan helpen om het persoonlijk contact te stimuleren. De transparante ruimtelijke corona spatscherm en de ondersteunde poten hebben een andere kleur, die helpt om de hindernis op te merken en het risico op een botsing te minimaliseren. Denk aan 1 meter breedte en 2 meter hoogte die we ontvangen modules die in elke ruimte kunnen worden gebruikt met de mogelijkheid van een snelle verandering. Het spatscherm kan worden gewassen met niet-corrosieve schoonmaakmiddelen die het schoon houden.

Ruimtelijke corona spatscherm voorbeeldRuimtelijke corona spatscherm detailRuimtelijke corona spatscherm afmetingenRuimtelijke corona spatscherm voorbeeld1

 

Ieder project is voor ons maatwerk. Dit leveren we altijd tegen de scherpste tarieven.
U kunt bij ons rekenen op aandacht, kwaliteit, afwerking en professionele montage. Bij ons is uw vertrouwen in goede handen.