Metz Nederland huisstijl redesign & reclame

Een nieuw logo, nieuwe huissstijl en vele reclamedragers voor Metz Nederland waaronder 8 bedrijfswagens half wrappen.


Begin 2016 werden wij benaderd door bedrijfsleider Robby van Wijngaarden van Metz Nederland B.V. of wij eens naar de huidige website wilden kijken van Metz Nederland B.V. Deze had naar eigen zeggen op Google gezocht naar een goed ogende website van een webdesign-bureau, had de website van Studio NewMedia gevonden en vervolgens de telefoon gepakt. Er is een afspraak gemaakt met dhr. van Wijngaarden en tijdens dit gesprek hebben we onze bevindingen over de website kenbaar gemaakt. Tijdens dit gesprek kwam aan de orde dat Studio NewMedia niet alleen websites maakt maar nog veel meer kan dan alleen goede websites maken. Al gauw volgde er een scherpe offerte voor de website.

Hierna was het even radiostilte en half 2016 werden wij opgebeld, kregen we akkoord op de website en werd ons gevraagd wat het zou kosten als we ook maar gelijk een nieuw logo en nieuwe huisstijl zouden ontwerpen. Hier volgde een uitgebreide offerte voor en ook deze kregen wij akkoord van Metz Nederland. In de tussentijd hebben we ook kennis mogen maken met de eigenaar van Metz nederland B.V., de heer Joop Metzelaar welke zich ook nu en dan met het project 'nieuwe huisstijl' bezighield. 3 maanden verder zijn we letterlijk 2 pallets aan vele soorten huisstijl drukwerk verder en is het gehele nieuwe nieuw wagenpark voorzien van de nieuwe Metz Nederland huisstijl. Maar liefst 6 Peugot Boxers en 2 Peugot Partners hebben we mogen voorzien van de nieuwe huisstijl.

In de hoogste kwaliteit (wrap)folie zijn de logo's full color geprint en zijn de zijkanten van de bussen half gewrapped. Echte eye-catchers zijn het geworden.