Werkwijze

Wij werken volgens ons overzichtelijke en transparante optimalisatie traject

Clicks & bricks
Het is de versterking tussen je fysieke winkel en je website. Regionaal of lokaal goed zichtbaar zijn heeft belangrijke voordelen: je wordt daadwerkelijk gevonden tussen alle (regionale) concurrentie!

Wil jij ook goed vindbaar zijn op de voor jou belangrijke zoektermen in zoekmachines? Vraag dan gratis een vrijblijvende SEO Scan aan! Studio NewMedia helpt je graag verder door precies in kaart brengen hoe je website er op dit moment voor staat, en waar de kansen liggen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie.

||

Zoekmachine Marketing*Zoekmachine marketing is bij ons niet weg te denken als voortraject van zoekmachine optimalisatie. Hier bepalen we je doelgroep en het traffic waar we op gaan inzetten.
|Conversie optimalisatie*Voor ons een sport: je conversie optimalisatie. Het continu proces van meten en finetunen om meer bezoekers een bepaalde actie op je website uit te laten voeren.
|Meten is weten!*Ook een voordeel van SEO is dat het goed meetbaar is. Je ontvangt van ons heldere rapportages. Zo wordt het ROI (return on investment) duidelijk inzichtelijk. Het effect van aanpassingen en optimalisatie campagnes is meetbaar via de website statistieken.