Crossmedia

Een mix aan middelen versterkt je boodschap!

 Mega posters papier 2,55m rolbreedte
Mega posters papier 2,55m rolbreedte

Als een van de enige fabriekanten van europa kunnen wij posters printen op 2 meter 55 uit 1 stuk....

Bekijk aanbieding

Roll Up Banner Small
Roll Up Banner Small

Deze Roll Up Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uit...

Bekijk aanbieding

T-shirt bedrukking
T-shirt bedrukking

Bedrukking klaar terwijl je wacht 1 / 2 / 3 / 4 kleuren of Full-color Kledi...

Bekijk aanbieding

Betaal niet teveel!

Houd onze aanbiedingen in de gaten, er zit vast iets voor je bij. We hanteren fair prijzen voor de beste kwaliteit, want alleen dan bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten. Ontdek zelf waarom honderden klanten al jaren met ons zaken doen.

Crossmedia, de naam zegt het al; de combinatie (kruising) van verschillende soorten van reclame (media). Juist door onze veelzijdigheid zijn we bij uitstek jouw partner als het gaat om crossmedia. Wij bieden je een crossmedia pakket op maat en denken graag met je mee op het gebied van grafisch ontwerp, drukwerk, reclameproducties, beletteringen en internetoplossingen.

Krachtig samenspel
Crossmedia triggert de gebruiker om het verhaal via het ene medium verder te volgen via een ander medium. Een samenspel dat afhankelijk is van uitstekende planning, nauwkeurige timing en kennis van verschillende media.
Studio NewMedia weet wanneer wel en wanneer niet gebruik te maken van crossmedia en kan je hierin begeleiden, zodat je boodschap nog beter aankomt bij je doelgroep. Studio NewMedia is specialist op dit gebied en weet je doelgroep te bereiken en te overtuigen dankzij haar jarenlange ervaring en kennis van het vak.

Omdat Studio NewMedia je het gehele traject van advies, begeleiding en uitvoering uit handen neemt, bespaar je tijd en geld. Bent je geïnteresseerd in onze aanpak? Dan komen wij graag eens met u praten over de mogelijkheden.

Jouw partner voor crossmedia

Wij verzorgen het gehele traject voor je. Advies, begeleiding en uitvoering.

Professionele vormgeving

Onze gepassioneerde vormgevers ontwerpen al je communicatie uitingen en bijbehorende reclamedragers

Scherpe prijzen

Je kunt rekenen op scherpe prijzen op zowel onze dienstverlening als op onze productie

Productie en montage

Naast je strategie en het ontwerpen kun je ook bij ons terecht voor drukwerk, productie en montage van reclame

Vraag snel een offerte aan  

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member

Bekijk ook: Grafisch Ontwerp / Webdesign / Groot Formaat Printen / Reclame Belettering / Gevelreclame & Doosletters / Montage