Montage & Onderhoud

Op ons kun je bouwen

 Mega posters papier 2,55m rolbreedte
Mega posters papier 2,55m rolbreedte

Als een van de enige fabriekanten van europa kunnen wij posters printen op 2 meter 55 uit 1 stuk....

Bekijk aanbieding

Roll Up Banner Small
Roll Up Banner Small

Deze Roll Up Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uit...

Bekijk aanbieding

Kleding bedrukken al vanaf 1 stuk
Kleding bedrukken al vanaf 1 stuk

- Je eigen ontwerp al gedrukt vanaf € 7,50 p/st (klaar terwijl u wacht)- Kleding bedrukke...

Bekijk aanbieding

Betaal niet teveel!

Houd onze aanbiedingen in de gaten, er zit vast iets voor je bij. We hanteren fair prijzen voor de beste kwaliteit, want alleen dan bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten.
Ontdek zelf waarom honderden klanten al jaren met ons zaken doen.

Reclamemontage is een vak. Een specialisatie waar iedereen dagelijks naar kijkt. Studio NewMedia ontzorgt je in het gehele montage traject. Onze monteurs hebben ruime ervaring met: autobelettering, gevelreclame, montage van glasfolie, carwrap, projectbelettering, electrawerk, constructiewerk etc.

Onze monteurs beschikken over ruim 30 jaar ervaring in zowel de interieurbouw als constructieve bouw. Dankzij een landelijke spreiding van onze capaciteit kan Studio NewMedia in een kort tijdsbestek een reclame campagne op auto’s of (winkel) ruiten uitvoeren. En natuurlijk behoort het verwijderen ervan ook tot onze activiteiten.

Derden
Onze monteurs zijn ook in te huren door derden. Zo worden wij regelmatig ingehuurd voor de montage van andere reclamebureaus. hierbij werken wij uiteraard uiterst discreet.

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

Studio NewMedia werkt volgens de internationale normering rondom ISO 9001 om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen

VCA certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn volledig VCA gecertificeerd en werken altijd met in achtneming van de VCA voorschriften

Scherpe prijzen

Je kunt rekenen op scherpe prijzen op productie en montage. Probeer ons eens uit!

Vraag snel een offerte aan  

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member