Interieur (re)Styling

Lage kosten, maximaal effect

 Mega posters papier 2,55m rolbreedte
Mega posters papier 2,55m rolbreedte

Als een van de enige fabriekanten van europa kunnen wij posters printen op 2 meter 55 uit 1 stuk....

Bekijk aanbieding

Roll Up Banner Small
Roll Up Banner Small

Deze Roll Up Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uit...

Bekijk aanbieding

T-shirt bedrukking
T-shirt bedrukking

Bedrukking klaar terwijl je wacht 1 / 2 / 3 / 4 kleuren of Full-color Kledi...

Bekijk aanbieding

Betaal niet teveel!

Houd onze aanbiedingen in de gaten, er zit vast iets voor je bij. We hanteren fair prijzen voor de beste kwaliteit, want alleen dan bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten. Ontdek zelf waarom honderden klanten al jaren met ons zaken doen.

Het interieur van je kantoor, praktijkruimte of werkplaats is de beste plek om je huisstijl uit te dragen naar klanten en bezoekers. Het aanzicht van een winkel is de eerste indruk die een klant krijgt. Al bij het binnenkomen van de winkel moet de aandacht worden vastgehouden. Opvallende reclame en in veel gevallen stijlvolle interieur styling zorgen er mede voor dat uw producten verkocht worden.

Studio NewMedia verzorgt gehele interieurs. We beschikken over de juiste kennis om je te adviseren op het gebied van interieur (re)styling. We maken gebruik van de vloeren, muren, ramen, meubelen, plafond en verlichting.

Elk bedrijf en situatie is anders. Voor relatief lage kosten kunnen we een ruimte al krachtig voorzien van je huisstijl en/of een bepaalde sfeer geven. Vraag nu een scherpe offerte aan.

Maximaal effect

Complete restyling is mogelijk zonder verf en verbouwing en bespaart je nog eens veel moeite en kosten

Ontwerpstudio

We komen alles voor je inmeten en alle uitingen worden ontworpen in eigen studio. Hierdoor bespaar je tijd en geld!

Print & Montage

We kunnen printen op alle soorten materialen en leveren meerdere systemen voor indoor signing. Onze ervaren monteurs werken op de millimeter nauwkeurig

Vraag snel een offerte aan  

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member

Bekijk ook: Grafisch Ontwerp / Webdesign / Groot Formaat Printen / Reclame Belettering / Gevelreclame & Doosletters / Montage