Fotografie & Film

Een beeld zegt meer dan...

 Mega posters papier 2,55m rolbreedte
Mega posters papier 2,55m rolbreedte

Als een van de enige fabriekanten van europa kunnen wij posters printen op 2 meter 55 uit 1 stuk....

Bekijk aanbieding

Roll Up Banner Small
Roll Up Banner Small

Deze Roll Up Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uit...

Bekijk aanbieding

T-shirt bedrukking
T-shirt bedrukking

Bedrukking klaar terwijl je wacht 1 / 2 / 3 / 4 kleuren of Full-color Kledi...

Bekijk aanbieding

Betaal niet teveel!

Houd onze aanbiedingen in de gaten, er zit vast iets voor je bij. We hanteren fair prijzen voor de beste kwaliteit, want alleen dan bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten. Ontdek zelf waarom honderden klanten al jaren met ons zaken doen.

Lucht fotografie, food fotografie, drank fotografie, product fotografie, fashion fotografie, architectuur fotografie, interieur fotografie en meer!

Studio NewMedia heeft haar eigen apparatuur (belichting, camera's en filmcamera) en beschikt over een kleine fotostudio. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten die elke fotoshoot tot in de puntjes kunnen organiseren en uitvoeren. Van locatiescouts tot make-up artists, van kleding- en interieurstylisten tot modellenbureau’s.

Voor grote(re) fotoproducties kan een ervaren productie-assistent de nodige coördinatie uit handen nemen. In het allerlaatste stadium kan een professionele beeldbewerker de puntjes op de ‘i’ zetten en zo een extra dimensie toevoegen aan iedere reclamefoto.

In house studio

Onze ontwerpers kunnen als geen ander jouw foto's bewerken

Scherpe prijzen

Je kunt rekenen op scherpe prijzen op zowel fotoshoots als de nabewerking

Vraag snel een offerte aan  

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member

Bekijk ook: Grafisch Ontwerp / Webdesign / Groot Formaat Printen / Reclame Belettering / Gevelreclame & Doosletters / Montage