Reclameborden & Frames

Dat valt op!

Textielframe
Textielframe

Uw bedrukking op verwisselbaar stretch doek, gespannen in een mooi aluminium frame. v.a € ...

Bekijk aanbieding

 Mega posters papier 2,55m rolbreedte
Mega posters papier 2,55m rolbreedte

Als een van de enige fabriekanten van europa kunnen wij posters printen op 2 meter 55 uit 1 stuk....

Bekijk aanbieding

Roll Up Banner Small
Roll Up Banner Small

Deze Roll Up Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uit...

Bekijk aanbieding

Betaal niet teveel!

Houd onze aanbiedingen in de gaten, er zit vast iets voor je bij. We hanteren fair prijzen voor de beste kwaliteit, want alleen dan bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten. Ontdek zelf waarom honderden klanten al jaren met ons zaken doen.

Wil je een reclamebord laten maken? Of ben je op zoek naar een stoere full color decoratie voor je winkel, kantoor, event of beurs? Voor zowel binnen als buiten leveren we maatwerk oplossingen. Jouw boodschap springt eruit met full color bedrukte reclameborden van plaatmateriaal.

Direct-to-plate of op stickervinyl gedrukt, voor extra lange levensduur. Verlicht of onverlicht. Studio NewMedia verzorgt het voor je!

Reclameborden en plaatmateriaal
We leveren en printen rechtstreeks vele plaatmaterialen (Direct-to-plate). Ook kunnen we gedrukt stickervinyl op de plaat plakken voor extra lange levensduur (i.c.m. laminaten). Het plaatmateriaal kunnen we in iedere gewenste vorm frezen.

Frames en verlichting
Naast plaatmaterialen en bedrukkingen kunnen we ook een compleet systeem voor je produceren. Wil je het net even anders als een standaard lichtbak? Wij adviseren en ontwerpen een gepaste oplossing voor een scherpe prijs.

Spoedlevering?

Met spoed nodig? Spoed levering is mogelijk!

Scherpe prijzen

Je kunt rekenen op scherpe prijzen op zowel onze productie als de verzending

Montage

Onze ervaren monteur kunnen je reclamebord op iedere ondergrond of hoogte monteren

Doekbakken mFrame

Studio NewMedia levert ook de bekende doekbakken (textiel) voor een schermpe prijs (ook verlicht). Wij noemen dit ons mFrame

Vraag snel een offerte aan  

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member

Bekijk ook: Grafisch Ontwerp / Webdesign / Groot Formaat Printen / Reclame Belettering / Gevelreclame & Doosletters / Montage