Ons DNADe kracht van diversiteit

Door onze enorme diversiteit aan klanten zijn wij in de jaren uitgegroeid tot een full-service reclamebureau.
Wij geloven dat ons complete aanbod de klant enorm veel tijd en geld bespaart. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze gemaakte afspraken en gaan spaarzaam om met tijd en middelen.
Het geheel ontzorgen van onze klanten staat centraal.

Marktkennis & Creativiteit

Met commerciëel inzicht halen we de scherpte van een eigen identiteit naar boven en vertalen deze in elementen die communiceren helderder en makkelijker maken.

Development & ICT

Design en architectuur van innovatieve, online oplossingen is voor ons dagelijkse kost. Wij halen het meeste uit de digitale wereld voor onze klanten.

Productie capaciteit

Eigen productie en een hecht europees netwerk aan fabrikanten garanderen snelle levertijden en scherpe prijzen.

Vakkundigheid & precizie

Reclamemontage is een ambacht. Met oog voor detail werken we volgens de ISO 9001 kwaliteitsmanagemant normering om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Welkom in de Studio.

In de studio word er iedere dag met passie gewerkt aan tailor made huisstijlen, websites, drukwerk, en buitenreclame. Hier word er met de hand geschetst. De muren zijn soms volledig bedekt met geeltjes tijdens het uitdenken van een concept of marketingstrategie. Wat wordt ontworpen door de een wordt door de ander in code omgezet wat resulteert in interactieve, responsive websites en Apps. Kennis word hier gedeeld, want hier draait alles om functionaliteit en user experience.
Naast eindeloze digitale mogelijkheden maken we ook graag echte producten. Wij printen alles op alles. Sign producten, zoals onze eigen geïnnoveerde en ontwikkelde combi-mupi worden door ons ontworpen, berekend en geproduceerd. Door onze Europese partners kunnen we u ieder product op maat vanaf fabriek aanbieden of het nu gaat om een maatproduct in de sign of een uniek geschenk. Hierna gaan onze monteurs op pad om de vervaardigde reclame-uitingen bij u op locatie te monteren. We werken snel en op de millimeter. Meassure twice, cut once!

One-stop-shop

Je kunt bij ons terecht voor ál je reclame-uitingen. Erg handig!

Persoonlijk & professioneel

Je kunt altijd langskomen voor vrijblijvend advies of hulp.

Beste prijs kwaliteitverhouding

Wij leveren al jaren hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Goede koffie

Bij ons ben je verzekerd van goede koffie gemaakt door onze barista.

Ontmoet ons team

Wij zijn Studio NewMedia

Wij realiseren al 15 jaar succesvolle projecten. Met een ervaren team delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij werken met plezier en passie aan je project. Van concept met krachtige strategie, ontwerpen en realiseren wij alle vormen van reclame voor je bedrijf. In kleine teams met uiteenlopende disciplines werken we nauw en flexibel met je samen.

member
member
member
member
member
member
member
member
member
member